Geen filiaal van Feyenoord!

Oproep op ERFC.nl:

Vandaag ontvingen wij de volgende oproep in onze mailbox:

Aanstaande vrijdag kan iedereen nogmaals zijn/haar stem laten horen m.b.t de samenwerking/overname met/door Feyenoord. Het is de bedoeling dat tijdens de eerste 15 minuten het staangedeelte van de Zuidtribune (ook wel Midden Zuid genoemd) leeg blijft.

Vervolgens is het dan het plan de tribunes te betreden en de bekende spandoeken van RKC-uit op te hangen. Nieuwe spandoeken zijn ook van harte welkom.

Het verzamelen zal gebeuren achter de Zuidtribune (naast de patatkraam). Wij adviseren de niet scc-houders voor 19.50 uur hun kaarten te kopen zodat bij het binnenlopen van het stadion de doorgang niet belemmerd wordt. Na het betreden van het stadion is het de bedoeling dat er voor het laatste hek van de zuid gewacht wordt, zodat we als groep de tribune op kunnen gaan.

Klemmend verzoek: De organisatoren roepen op tot een ludieke actie aan de hand van spandoeken en liederen. Wij benadrukken met klem dat de organisatoren zich distantiƫren van bedreigende teksten, het uiten van bedreigende/beledigende spreekkoren die verwijzen naar het hiernamaals/ernstige ziektes

Zuid-tribune

Lees ook:Opnieuw Feyenoorder voor Excelsior
Lees ook:Gezocht: stadionspeaker!
Lees ook:Geen Slotakkoord FC Zwolle
Lees ook:FNV: Fortuna groot voorbeeld
Lees ook:Klassiek spel bij opening stadion

0 reacties op “Geen filiaal van Feyenoord!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.