Categorie: "Etcetera"

Poll: wat is verrassender?

Wat is verrassender? Go Ahead Eagles dat met drie punten voorsprong bovenaan staat na vier duels of toch de slechte resultaten van FC Den Bosch, FC Volendam en FC Zwolle?

Roept u maar!

Het meest verrassend in de Jupiler League tot nog toe is...

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

‘Wat een voetbaltempel he?’

Het was mij helemaal ontgaan, moet ik zeggen. Maar SC Telstar speelt vanaf dit seizoen in een gloednieuw onderkomen, het TATA Steel Stadion. Er staat een compleet nieuwe hoofdtribune.

Volgende week woensdag is er een open huis. Want ze zijn er trots op in Ijmuiden, zo ook de materiaalman Mink Verbaan. Hij weet niet wat hij meemaakt: “Wat een voetbaltempel he?”

Foto: SC Telstar

Ook voetbalbierblikjes Jupiler?

Amstel komt met een nieuw ding: van AZ, Ajax en Feyenoord komt de bierfabrikant op de markt met bierblikjes met het clublogo.

De blikken, 50 cl, zijn vanaf maandag 24 augustus verkrijgbaar in winkels van Albert Heijn, Dirk van den Broek, C1000, Hoogvliet, Super de Boer, Plus en Supercoop. De blikken worden met name verkocht in de regio waar de clubs actief zijn. In totaal brengt de brouwer ruim een miljoen exemplaren op de markt. De blikken bier kosten 89 cent per stuk.

Lijkt me een goed idee voor Jupiler. Denk namelijk niet dat Amstel het idee ook gaat uitvoeren in de Jupiler League.