Geen Slotakkoord FC Zwolle

Een slechte woordspeling wellicht, maar helaas voor FC Zwolle gaat de huur van Spartaan Arne Slot niet door. Volgens trainer Jan Everse is de komst van de oud-speler van de Zwollenaren financieel onhaalbaar. De zoektocht naar versterking gaat onverminderd door, maar wegens een gebrek aan geld wordt dat een moeilijke opgave.

In VI gaf Everse deze week aan te hopen op een verkoop van de Braziliaanse verdediger Eric Botthegin, zodat er geld vrijkomt voor een spits. Maar door zijn spel van de laatste tijd lijkt dat ook niet gebeuren. Gisteren maakte hij een eigen doelpunt waardoor met 2-1 van FC Oss werd verloren.

Ook de komst van Iwan Redan lijkt voorlopig uitgesloten. “Hij komt vast niet voor autootje en een kilometervergoeding”, aldus Everse.

Lees ook:“Trainer eruit kost geld en levert niets op”
Lees ook:De Graafschap: We moeten promoveren
Lees ook:‘Ook Jupiler League-duels verdacht’
Lees ook:Geen filiaal van Feyenoord!
Lees ook:Fortuna uit dood herrezen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.