Categorie: "FC Den Bosch"

Met heel m’n hart hou ik van jou

Het onofficiële clublied van FC Den Bosch:

Met heel m’n hart hou ik van jou

Refrein:
Met heel m’n hart hou ik van jou
FC Den Bosch, ik blijf oe altijd trouw
We zullen samen winnen en verliezen
Maar ik zal nooit veur ‘n ander clubke kiezen

De parel van de voetbalsport dat is FC Den Bosch
Da blauw-wit hart is ‘n gevuul, da laat oe nooit meer los
We zijn een club van vrienden, want eendracht dat maakt macht
De spelers zullen strijden, dat wordt van hen verwacht

Refrein

Na ieder doelpunt zingen we massaal ‘Leve de lol!’
Dan krijg ik altijd kiepevel, dan schiet ik altijd vol
Het tromgeroffel van D’n Blauwe zurregt veur de sfeer
Uit of thuis het makt nie uit, we scoren elke keer

Refrein (4x)

We zullen samen winnen en verliezen
Maar ik zal nooit veur ‘n ander clubke kiezen

Begin van het einde voor Lucius

Oud-Feyenoorder en ex-PSV’er Theo Lucius is dichtbij een akkoord met FC Den Bosch. De middenvelder/verdediger heeft nog steeds geen club en kan door zijn transfervrije status nog steeds aankloppen bij iedere geïnteresseerde club.

Onlangs was er nog interesse uit Griekenland voor Lucius, maar tot een deal met PAOK kwam het niet. Zaakwaarnemer Ger Lagendijk gaf laatst al aan dat zijn client best tot december bij FC Den Bosch zou willen voetballen. En dat lijkt nu dus te gebeuren.

En FC Den Bosch kan wel versterking gebruiken, de start is namelijk behoorlijk desastreus te noemen. Ik vraag me alleen af of Lucius zich bij Den Bosch in de kijker speelt van andere grotere clubs. Ben bang voor Lucius dat een contract bij Den Bosch het begin van het einde is voor de oud-international.

Lucius toch terug op oude nest?

De kans bestaat nog altijd dat Theo Lucius (32) FC Den Bosch van de nodige ervaring gaat voorzien.

Er is nog altijd niet al te veel concrete interesse voor hem. “Maar Theo heeft het voordeel dat hij niet aan de transferdeadline is gebonden”, zegt zijn zaakwaarnemer Ger Lagendijk. “We wachten die eerst af. Maar ik sluit niet uit dat hij alsnog naar FC Den Bosch gaat, bijvoorbeeld tot december. Er is een eerste gesprek met de club geweest van de week.”

Lucius traint momenteel even niet mee bij Den Bosch, omdat hij last heeft van zijn ribben.

Bron: Brabants Dagblad

Den Bosch strikt Grad ‘Neh, nah, nah’ Damen

In navolging van Volendam-sponsors Jan Smit, Nick & Simon en de 3Js heeft zich nu ook een andere artiest aan een club verbonden. Op kleinere schaal, dat wel.

Samen met Van Gestel Vuurwerk heeft artiest Grad Damen een contract voor drie jaar getekend bij de Brabanders. Beiden zullen de club niet financieel maar in natura ondersteunen.

Dat betekent dat er elke thuiswedstrijd confettikanonnen zullen worden afgeschoten. Dit omdat echt vuurwerk verboden is (waarom wordt een vuurwerkbedrijf dan sponsor?). En als klapper op de vuurpijl gaat Damen twee keer per jaar optreden. Wat wil je nog meer?

Lucius traint mee met FC Den Bosch

Theo Lucius, oud-speler van PSV en Feyenoord, traint mee met de club waar hij is begonnen: FC Den Bosch. De verdediger/middenvelder houdt vooralsnog zijn conditie op peil bij de Brabanders. Maar technisch manager Fred van den Hoorn hoopt op meer. Als het aan hem ligt, tekent Lucius een contract bij Den Bosch.

Maar Lucius, 32 jaar  inmiddels, heeft bedankt, hij wil graag naar het buitenland. En geef hem eens ongelijk. Hij is toch nog veel te goed voor de Jupiler League.