Categorie: "FC Omniworld"

‘Je moeder stinkt naar vis’

Ze zijn inmiddels weer op vrije voeten, maar FC Volendam-speler Melvin Platje heeft vannacht samen met zijn ploeggenoot Kelvin Maynard in de cel gezeten. Het tweetal verloor met FC Volendam van FC Omniworld (2-1) en voelde zich na afloop uitgedaagd door de supporters van de thuisclub, waarna een handgemeen volgde.

Een supporterssite meldt dat Platje tijdens het duel enige malen onderwerp van spreekkoren was . Onder meer “Melvin Platje, je moeder stink naar vis” kwam ten gehore.

Kan me niet voorstellen dat Platje daardoor reageerde op de supporters. Daar moet toch wel iets meer aan de hand zijn geweest.

Een goed begin is het halve werk

Maar of dat ook voor Omniworld geldt? De club uit Almere eindigde vorig jaar op de laatste plaats en ik denk dat ze ook dit jaar weer een moeilijk seizoen tegemoet gaan.

Met de degradatieregeling van dit jaar wordt het eindelijk eens spannend in de Jupiler League. Wil je niet het hele seizoen achter de feiten aanlopen, dan is een goed begin erg belangrijk.

Voor Omniworld lijkt dat geen gemakkelijke opgave, gezien de eerste tegenstanders. Vanavond te beginnen in Deventer tegen Go Ahead Eagles.