“Nu zijn er geen excuses meer”

FC Zwolle-voorzitter Adriaan Visser is duidelijk. Vandaag haalden de Zwollenaren op de valreep Arne Slot en Cecilio Lopes.  “Twee spelers uit een categorie die normaal gesproken niet haalbaar is voor FC Zwolle”, oordeelt trainer Jan Everse.

Mochten de resultaten tegen gaan vallen, dan zijn er dus ook geen excuses meer voor trainer Everse, zo vindt de voorzitter.

“De trainer heeft nu de selectie die hij wilde hebben. We zullen de resterende 33 wedstrijden niet winnen, maar we moeten wel zoveel punten halen dat we in de top mee kunnen doen”, zegt Visser.

Daar houd ik wel van, een voorzitter die inspringt op de wensen van de trainer (een scorende spits en ervaring) en vervolgens ook meteen resultaat eist. FC Zwolle mag de voorzitter, maar zeker ook de sponsors die de transfers mogelijk maakten, hartelijk danken.

En mochten de resultaten blijven tegenvallen, dan kon het wel eens definitief afgelopen zijn met het tijdperk Everse. Tenzij Slot en Lopes langdurig geblesseerd raken, dan kan Everse opnieuw zijn ‘excuses’ uit de kast halen.

Lees ook:“Trainer eruit kost geld en levert niets op”
Lees ook:Geen Slotakkoord FC Zwolle
Lees ook:FC Zwolle wil “beresterke” Iwan Redan
Lees ook:‘Geen Mexicaanse griep meer onder fans’
Lees ook:Capa moet vrezen voor ontslag

Eén reactie op ““Nu zijn er geen excuses meer”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.