Nieuw stadion Cambuur

SC Cambuur en de gemeente Leeuwarden gaan de komende maanden het plan voor een nieuw multifunctioneel stadion nabij het WTC Expo te samen met de herontwikkeling van de oude stadionlocatie concreet uitwerken.

Belangrijke aandachtspunten zijn veiligheid, verkeer, het commerciƫle programma, de woningmarkt en de financiƫle haalbaarheid. Eveneens worden eventuele subsidiemogelijkheden bekeken om het plan financieel rond te krijgen. Omwonenden en direct belanghebbenden worden betrokken bij de planvorming. Na vaststelling door het college van burgmeester en wethouders wordt het totale plan ter besluitvorming aan de gemeenteraad voorgelegd.

Naar verwachting kan, gezien het tijdsbestek dat nodig is voor de uitwerking, tezamen met de omvang en impact van het project, besluitvorming door de raad in de loop van 2010 plaatsvinden.

Bron

Lees ook:Klassiek spel bij opening stadion
Lees ook:Supporters MVV: Capa meteen ontslaan!
Lees ook:Cambuur-hooligans voor de rechter
Lees ook:Waarom zoveel profclubs in Brabant?
Lees ook:Relschoppers Cambuur gezocht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.