Litmanen tipt Finse talenten aan Overmars

Jari Litmanen is zijn tijd in Nederland nog lang niet vergeten. De Finse oud-middenvelder van Ajax speelt bij FC Lathi in zijn geboorteland en tipte onlangs twee talenten aan ex-ploeggenoot Marc Overmars, die aardig wat te zegen heeft bij Go Ahead Eagles.

Vanaf vrijdag trainen Jaakko Rantanen en Lorents Hertsi mee in Deventer, waar ze anderhalve week blijven. “Het zijn nog jonge jongens (17 en 18 jaar). Doordat ze een goede prestatie bij hun club hebben geleverd, hebben ze een buitenlandse stage verdiend. In anderhalve week kunnen we dan zien hoe talentvol beide spelers zijn.”

Lees ook:‘Ajax heeft me onterecht weggestuurd’
Lees ook:Realistische verwachtingen VVV en RKC
Lees ook:“We zijn niet bang voor PSV”
Lees ook:“We zijn niet bang voor PSV”
Lees ook:FC Zwolle wil “beresterke” Iwan Redan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.