Begin van het einde voor Lucius

Oud-Feyenoorder en ex-PSV’er Theo Lucius is dichtbij een akkoord met FC Den Bosch. De middenvelder/verdediger heeft nog steeds geen club en kan door zijn transfervrije status nog steeds aankloppen bij iedere ge├»nteresseerde club.

Onlangs was er nog interesse uit Griekenland voor Lucius, maar tot een deal met PAOK kwam het niet. Zaakwaarnemer Ger Lagendijk gaf laatst al aan dat zijn client best tot december bij FC Den Bosch zou willen voetballen. En dat lijkt nu dus te gebeuren.

En FC Den Bosch kan wel versterking gebruiken, de start is namelijk behoorlijk desastreus te noemen. Ik vraag me alleen af of Lucius zich bij Den Bosch in de kijker speelt van andere grotere clubs. Ben bang voor Lucius dat een contract bij Den Bosch het begin van het einde is voor de oud-international.

Lees ook:Lucius traint mee met FC Den Bosch
Lees ook:Lucius toch terug op oude nest?
Lees ook:Nieuwe club voor Van Dieren
Lees ook:Gezocht: sponsor op bovenbenen
Lees ook:Nieuw stadion FC Dordrecht! Alleen wanneer?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.